Hr szolgáltatások kkv-k részéreCélom, hogy munkáltatók és munkavállalók harmóniában dolgozzanak együtt. Elkötelezetten vallom és plántálom mindkét félben, hogy csak együtt lehetnek sikeresek. Ezért egymás megbecsülése, segítése, egymáshoz való lojalitásuk, egymásba vetett hitük kell legyen kapcsolatuk alapja.  

Minden cég, akikkel együtt dolgozom, szakmájuk legjobbjai – ez a hit és tudás vezérel. Ezzel az attitűddel képviselem megbízóimat a munka során, ezzel a hittel és legjobb tudásommal, energiámmal dolgozom értük és velük.

Szolgáltatásom egyfelől cégeknek hoztam létre  és azt az igényt szeretném kiszolgálni, amely a kis- és középvállalkozások körében merül fel. Olyan cégeknek segítek, akik nem alkalmaznak külön szakembert humán területre, mert nincs szükségük állandó munkaerőt foglalkoztatni ezen a területen.  Ezeknél a cégeknél a vezetőkre, sokszor a cégvezetőkre hárulnak a humán erőforrásokhoz kapcsolódó feladatok, mely sok időbe és energiába kerül, elvonva a hasznos energiákat más, a vállalkozás működését befolyásoló üzleti tevékenységektől. 

Ez az igény vezetett odáig, hogy létrehozzam humán szolgáltatásomat és sokrétű HR segítséget nyújtsak ezeknek a vállalatoknak, így az Ön cégének is. Tevékenységemet saját irodámból, saját eszközeimmel végzem. Önnek nem kell azzal foglalkoznia, hogy irodát biztosítson, telefont, laptopot szerezzen be. Egész egyszerűen csak bízza rám HR feladatait. Akár projekt jelleggel, akár hosszú távra keres problémáinak megoldására szakembert, jó helyen jár. Rövidebb és hosszabb időszakokra, ad hoc projektre is szívesen vállalok HR, munkaügyi feladatokat.

Az Ön cégének vannak Hr és munkaügyi feladatai, de nincs, aki megoldja őket?

Tizenöt éve dolgozom humán erőforrás területen, széles körben sikerült megismernem ezt a szakmát a munkaügytől a rendezvényszervezésen át a toborzásig. Sok területet megjártam, szereztem tapasztalatot.

Társadalombiztosítási és munkaügyi ügyintézőként kezdtem elsőként dolgozni. Később egyre komplexebb és nagyobb szaktudást, szervezést, munkaügyi ismeretet igénylő munkakörökbe kerültem. Mielőtt második gyermekem megszületett, évekig HR vezetőként dolgoztam, számos projektben vettem részt vagy irányítottam, vezetőként is aktív része voltam a mindennapi munkának.

Az elmúlt évben egyéni vállalkozóvá váltam és ebben a formában ajánlom humán szolgáltatásaimat, mely hatékony és egyszerű megoldást nyújt az azt igénybe vevő cégeknek.

Munkámat az eredmény orientáltság, gyorsaság jellemzi, így közösek céljaink a megbízóimmal.

Igazak Önre az alábbiak?

Úgy érzi, mindennapos gondjai vannak a HR feladatokkal?
Azt érzi belefullad az ügyintézésbe, szervezésbe?
Szeretne kevesebb időt tölteni cége munkaügyi problémáival?
Ön is úgy érzi, segítség kell HR feladatai megoldásában, de nem akar külön munkaerőt alkalmazni HR és munkaügyi területre?

Keressen elérhetőségeimen, hogy segíthessek és megoldjam problémáit.